csütörtök, szeptember 19

Lezárt terület, idegeneknek belépni tilos

Tudjátok, elgondolkodtam azon, hogy valahogyan meg kéne oldanom, hogy végre normális dizájn legyen az oldalon, és hogy-hogynem éppen lebetegedtem, szóval van időm alakítgatni az oldalt. Nem tudom, nektek eddig mi tetszett, meg mi nem, de... szegény kis farkas ketrece kezd úgy kinézni, mint valami erdőszéli dzsumbuj. Úgyhogy, kedves nézőink - vagyis olvasóink - most kezdődik a nagy blogalakítás! Maximum pár nap múlva újra jelentkezem a fejleményekkel, amikor kijelentem, hogy a dizájn végleges. De addig nagyban indul a fejléckészítés, és a többi biszbasz...

*UPDATE!*
Már csak megszerkesztem a menüket - igen, mert mégsem lehet azzal bemutatkozni, hogy milyen büdös is a sajt - , és már kész is leszünk. Miért elefántos a háttér? Csak mert. °^° Ha ezzel valakinek problematikája van, akkor azt írja le szépen egy papírra, hajtsa össze, tegye borítékba, rakjon rá bélyeget, és küldje el annak, akit érdekel. Lehet, hogy nem sárga lesz. Mondjuk olyan szürkéskék. De akkor meg az egész blog olyan szerelmes-depressziós lenne, és nem akarom. Úgyhogy vagy marad sárga, vagy kurvára kreatív leszek, és kitalálok valamit. Még meglátom.

*UPDATE!#2*
A háttér ihlette meg ezt a csodálatos költeményt/novellát/szarságot. Nem ígérek semmit. Rosszullét esetén mindent megteszek, hogy helyrehozzam. SE!

Flora, a fasza elefánt


Flora egy fasza elefánt.
Tudjátok miért? Mert Flora keményebb, mint bármelyik nőstény az ő fajtájából. A bőre ráncosabb és keményebb, mint bármelyik fajtársáé. Egy évesen már letörte az apja agyarát, puszta ormánnyal.
Flora mindig is egy fasza elefánt volt.
Két évesen beleragadt a sárba, de kirántotta magát. Senki nem tudja, hogyan csinálta, pedig egy 13 fős elefántcsoport is szemtanúja volt a történteknek. Ha emberhez kéne hasonlítani, a legmegfelelőbb személy Chuck Norris lenne. De még ő sem volt annyira fasza, mint Flora.
Flora már akkor is fasza elefánt volt.
Három évesen elhurcolták egy cirkuszba. Florának nem tetszett, hogy csak szénát kap ebédre, mikor a múltkor egy egész almával megjutalmazták, amiért eltűrte a gyerekeket a hátán. Flora lekung-fuzta az etetősrácot (két hónap kóma, ráadás két hét az intenzíven), majd elszabadulva rálépett az idomár fejére, ami görögdinnyeként placcsant szét a teltház - 250 ember - előtt a porondon. Ezután állítólag 35 gyereket vittek pszichológushoz.
Flora, a fasza elefánt nem szerette, ha baszakodnak vele.
Azonban Florát, a fasza elefántot elaltatták négy évesen. De Flora annyira fasza volt, hogy feltámadt harmadnapon, és ezentúl az indiaiak istenként tisztelték.
Flora egy fasza elefánt volt. Faszább elefántot még senki nem látott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése